skip to Main Content

Vin til bryllupsmenuen

Vil I gerne holde en bryllupsfest, hvor I inviterer gæster til bryllupsmiddag, så skal I beslutte jer for, hvilken slags mad og vin, I gerne vil servere. Det afhænger af, hvordan I vælger at fejre det. Skal det være traditionelt med en tre-retters menu, eller mere uformelt med en buffet, eller vil I gerne servere en bestemt ret eller en bestemt slags vin for gæsterne, fordi det betyder noget særligt for jer?

Privat bryllupsmiddag med vin

Er I typerne der gerne vil holde en privat bryllupsmiddag hjemme hos jer selv, så kan I enten bestille maden udefra og få den leveret af et cateringfirma, eller I kan selv stå for madlavningen eller få noget i familien til at lave maden. Fordelen ved at vælge et cateringfirma er, at I ikke selv skal stå og svede over gryderne i køkkenet, men at der er et professionelt køkkenhold, som laver maden og leverer den direkte til døren, så den blot skal serveres på fade og tallerkener. I kan desuden vælge, om I vil have en tre-retters menu, eller om I hellere vil have buffet. Vælger I derimod selv at lave maden fra bunden af, så får I den præcis som I gerne vil have den, men det kræver en indsats fra jeres side af, eller der er måske én eller flere i familien, som er dygtige til at lave mad, som gerne vil stå for madlavningen. Til en dejlig bryllupsmiddag hører også vin til, og den kan I med fordel bestille hos https://vinoteket.com/da-dk, som har et stort udvalg fra mange vinproducenter. Her finder I med stor sandsynlighed vine, I kender og godt kan lide. Måske har I ligefrem en yndlingsvin, som I gerne vil servere for jeres gæster. På den måde kan I sammensætte en bryllupsmiddag, der er præcis, som I ønsker den skal være. Fordelen ved at bestille vin online er desuden, at I får den leveret direkte og dermed slipper i selv for transporten.

Bryllup på hotel, slot eller kro

Et stigende antal danskere foretrækker en borgerlig vielse, frem for et kirkebryllup, men det fleste vil gerne have en fest bagefter. Fejrer i bryllup på et hotel, slot eller en kro, så er der formodentlig en restaurant tilknyttet, så her vil I kunne få serveret en bryllupsmenu inklusiv drikkevarer og bryllupskage, som matcher til jeres ønsker og behov. Med hensyn til vinmenuen, så vil I kunne få råd og vejledning til, hvad I skal vælge, hvis I er i tvivl om noget. Det vil være en dyrere løsning, men til gengæld, så får I alt serveret og skal ikke spekulere mere over det. I kan blot more jer og have en vidunderlig bryllupsfest. I kan også vælge at overnatte der på et værelse og gøre det til en del af jeres bryllupsferie.

Back To Top