skip to Main Content

Kjoler og jakkesæt til bryllupsgæster

Er du inviteret til bryllup i familien, eller skal et par i vennekredsen giftes, så er du sikkert i gang med at lede i klædeskabet efter noget flot tøj at tage på. Man hvad er egentlig passende tøj, når man er bryllupsgæst?

Klæd dig stilfuldt og med respekt for brudeparret

For brudeparret er det en helt særlig dag, og de har derfor gjort sig umage med alt fra tøj til bryllupskage, som de har udvalgt. Det forventes derfor også, at du som bryllupsgæst gør dig umage med din påklædning. Det er respektløst at møde op i en forvasket T-shirt eller klip-klapper, når din bedste ven skal giftes. Er dit barn invitereret med til brylluppet, så finder du smart børnetøj hos Kids Brand Store, og dermed bliver dine børn velklædte bryllupsgæster. Som mand skal du finde jakkesættet frem, også selvom det er sommer. Et jakkesæt fås i mange flotte farver, og du kan jo passende vælge et sæt i lyse farver. Dertil skal du have en skjorte, et slips og et par elegante sko. Mange kvinder har generelt set allerede for meget tøj i deres klædeskab, men så kan de vælge at skære det ned til 30-40 stykker tøj og dermed kun have det tøj, som de går i. Som kvinde kan du tage en elegant kjole på, der ikke er alt for nedringet eller lårkort, men stilfuld nok til et besøg i kirken eller på rådhuset. Undgå farven hvid – det er som regel brudekjolens farve – men derudover er der et væld af farver du kan vælge imellem.

Bryllupslocation og bryllupstema

En del bryllupper blev aflyst i 2021 pga. corona, og derfor er der ekstra stor efterspørgsel på bryllupslocations, hvad enten man skal fejre bryllupsfest på en slot, en kro eller i et selskabslokale. Men hvor brylluppet skal afholdes, skal du heldigvis ikke bekymre dig om som bryllupsgæst. Hvis der er en bryllupstema, hvor brudeparret fx klæder sig i boheme-stil, 50-er stil eller royal stil, så kan du som bryllupsgæst matche det ved at møde op iført tøj, som passer til den tøjstil. Du kan desuden give dit outfit et ekstra pift ved at købe smarte sko, en stilfuld håndtaske, smykker eller bælter, som fremhæver din figur på elegant vis.

Back To Top