skip to Main Content

Bryllupsgaver til jeres fælles hjem

Tillykke med, at I skal giftes! Det skal nok blive en fantastisk og uforglemmelig dag. Der følger dog en del praktiske forberedelser med, når man beslutter sig for at blive viet, hvilket I kan læse meget mere om her på bloggen. I denne artikel vil vi dog koncentrere os om temaet bryllupsgaver til jeres fælles hjem.

Er I et ungt par, som er flyttet sammen for første gang, så er der sikkert en masse nye ting, som I får brug for til jeres hjem. Det kan også være, at I er et modent par, som har boet hver for sig og nu flytter sammen. Eller måske har I boet sammen i længere tid, men besluttet jer for, at I vil opfriske jeres hjem med nyt boligtilbehør og inventar. I den forbindelse er der mange ønsker, I kan skrive på gaveønskelisten til jeres bryllup.

Sæt jeres personlige præg med flot boliginventar

Trænger jeres hjem til nye tapeter, så kan I finde mange flotte tapeter i skønne farver og mønstre hos Familietapeter.dk til favorable priser. Måske har I også allerede købt nogle møbler, eller I har taget nogle møbler med fra jeres tidligere hjem, som I gerne vil beholde. Men i kan fx ønske jer porcelæn fra Royal Copenhagen eller bestik fra Georg Jensen. I kan ønske jer vaser, lysestager, flot keramik og andet pynt til stuen. Gulvlamper, en pendel over sofabordet eller en flot lysekrone over spisebordet er også gode gaveønsker, som spreder hyggebelysning i jeres kære hjem. Jo mere specifikke, I er med jeres gaveønsker, jo mere kan I også sætte et personligt præg i jeres hjem med de bryllupsgaver, I får.

Bløde gaver til den praktiske hverdag

Selvom det måske ikke lyder så romantisk at ønske sig viskestykker eller sengetøj, så er det noget, alle brudepar får glæde af efter brylluppet, når hverdagen vender tilbage. Vi kan derfor anbefale, at I også sætter bløde pakker på ønskelisten. Håndklæder, sengetøj, sengetæppe, plaider, pyntepuder og viskestykker i flotte designs og god kvalitet er noget, som de fleste brudepar bliver glade for. Tæpper og løbere til boligens rum er gaver, som luner og skaber en hyggelig atmosfære.

Hjem, kære hjem

I kan vælge at ønske jer et dørskilt, som kan udformes i mange flotte designs. Materialet kan være alt fra messing til aluminium, keramik eller plastik. I kan også ønske jer nøgleringe med fx en læderrem, hvor jeres navne er trykt ind. Er I haveinteresserede, så er det også en mulighed at ønske sig planter og blomster eller haveudstyr. Uanset om I bor i provinsen eller storbyen kan I dyrke jeres egen køkkenhave med grøntsager.

Vær enige om de fælles gaveønsker

Vi foreslår, at I sætter jer ned og laver en fælles gaveønskeliste sammen før brylluppet. Det er vigtigt, at I er enige om, hvad det er, I ønsker jer, så ikke den ene part bliver skuffet over at få en fælles kaffekværn eller grillbestik i stedet for noget andet. Et fælles hjem kræver, at man kan indgå kompromisser, også når det gælder boligindretningen, og det bør selvfølgelig afspejle sig på jeres gaveønskeliste.

Back To Top