skip to Main Content

Hvilke bryllupsgaver skal I sætte på ønskelisten?

I forbindelse med jeres bryllup vil I sandsynligvis blive spurgt om, hvad I ønsker jer i bryllupsgave. Der er tradition for, at gæsterne medbringer gaver, og ofte er gaverne købt på baggrund af en ønskeseddel, som brudeparret selv har skrevet.

Fælles gaver til hjemmet

I kan ønske jer fælles gaver, som fx kan være ting til jeres hjem. Det kan være alt fra lamper, så I kan skabe en hyggelig belysning i stuen eller en praktisk belysning over køkkenbordet, når I laver mad, til møbler eller dekoration af Kaj Bojesen eller andre danske designere. Det kan også være, at I ønsker jer tæpper til gulvene, og her kan I skrive på ønskesedlen, at det skal være det stilfulde grå tæppe, som I har set hos Trendcarpet. Det kan også være, at I ønsker jer et bestemt spisestel eller kaffestel, nye kaffekander, grydesæt eller stegepander, så I kan give den gas med at lave lækker mad i jeres køkken. Brudeparrets gaveønsker hænger ofte sammen med alder, og for det helt unge par kan det være en fordel at ønske sig ting til hjemmet, imens mere modne brudepar, som allerede er godt etablerede, og måske allerede har boet sammen i mange år, ikke har brug for nyt kaffestel fra Royal Copenhagen eller billeder til væggen, men hellere vil have oplevelser sammen.

Gaveinspiration til fælles oplevelser

I kan ønske jer gaver, som giver jer en fælles oplevelse. Det kan være koncertbilletter, et årskort til Tivoli, et gavekort til brunch på cafe eller middag på restaurant, eller det kan være en weekendtur til Paris: https://www.bt.dk/rejser/romantiske-paris eller en anden storby. En fælles oplevelsesgave kan være både romantisk, sjov og underholdende, og det er noget, de fleste brudepar vil glæde sig over at få. Nogle gæster vil måske vælge at komme med to gaver – en til ham og en til hende. Det kan være mere personlige gaver som fx parfume eller tøj. Som regel vil gæsterne sørge for, at gaveindkøbene bliver koordineret, for så undgår man, at flere gæster medbringer den samme slags gave. Tag det blot med et smil, hvis I får to ens gaver på jeres bryllupsdag – den ene kan byttes. Bryllupsgaver kan variere i pris, og man skal lade være med at blive sur, hvis man får en billig bryllupsgave af sine gæster.

Back To Top