skip to Main Content

Kom i form til brylluppet

Har du fundet den helt rigtige bryllupskjole, men vil du gerne optimere din kropsfigur før brylluppet ved fx at tabe nogle kilo eller få flottere overarme? Der er mange kommende brude og brudgomme, som giver den ekstra gas med løbeture eller en tur i fitnesscentret, før de skal til alters og sige ja til deres udkårne.

Dyrk forskellige motionsgrene

Skal man giftes, vil man gerne have den mest vidunderlige dag ud af det. Det er ikke blot tøjet, man skal have købt ind, eller bryllupsfesten der skal arrangeres. Man vil gerne gøre sig umage og tage sig bedst muligt ud for hinanden. Hvis du gerne vil smide nogle kilo, så du bedre kan komme i bryllupskjolen, så er der mange forskellige motionsformer, du kan dyrke. Det kan være løb, crossfit, svømning eller cykling. Du kan også omlægge dine kostvaner og spise sundere, hvilket også vil gavne dit helbred på længere sigt.

Få brystimplantater

Selvom motion kan give os mange af de ønskede resultater med lavere vægt, fladere mave eller stærkere overarme, så er det ikke alt, motion kan lave om på. Hvis du fx ønsker dig en større barm, så kan du vælge en god løsning med brystimplantater hos Motiva. Så får du det ønskede resultat, hvilket du kan glæde dig over i mange år fremover. Det er ikke os alle, som er skabt med præcis det udseende, vi ønsker os, men der findes mange måder at optimere sit udseende på, så man bliver gladere og få mere selvværd.

En god frisør og makeupartist

På den store dag anbefaler vi, at du får sat håret af en god frisør og hyrer en makeupartist, som kan sætte dit hår og lægge makeup, så du kommer til at se helt vidunderlig ud. Så er du klar til at træde ind i kirken i din flotte brudekjole og brudesko med håret sat og i god form til dagen. Det bliver helt sikkert en vidunderlig dag, som du og din ægtefælle kan glæde jer over, og det gælder bare om at nyde det hele lige fra kirken til bryllupsfesten.

Back To Top