skip to Main Content

Hvilken kjole kan man tage på som bryllupsgæst?

Sommeren er traditionen tro fyldt med bryllupper, for der er mange, som gerne vil sige ja til hinanden på en skøn sommerdag og fejre det med en skøn fest. Man skal blot have styr på corona-reglerne, som godt kan variere fra sidste år. Er du inviteret til bryllup i familie eller vennekredsen, så glæder du dig sikkert rigtig meget. For det er også din mulighed for at tage en flot kjole på og have en vidunderlig dag, hvor du fejrer brudeparret sammen med de andre gæster. For dem, som ikke er inviteret fysisk med til brylluppet, kan der være mulighed for at følge med alligevel, hvis brylluppet livestreames, som nogle brudepar vælger at gøre.

Vælg en kjole med respekt for brylluppets koncept

Men hvilken slags kjole kan man egentlig tage på til et bryllup? Vi kommer her med et par forslag til, hvordan du vælger en kjole, som både matcher til brylluppet og din personlighed. Som udgangspunkt er det jo brudeparrets dag og de har valgt et koncept, dvs. om de ønsker et traditionelt bryllup eller noget mere uformelt, og det bør man som bryllupsgæst tage hensyn til – også med sin påklædning. Hvis der er tale om et stort anlagt og traditionelt bryllup, hvor bruden er klædt i den store hvide brudekjole, så bør du også gøre dig umage og finde en smuk, klassisk kjole, som fås i et væld af farver, og du kan vælge mellem mange – blot ikke hvid, da det jo er brudens farve. Er bryllupskonceptet boheme- eller hippiestil, så kan du tage en yndig sommerkjole på i mønstrede farver. Du finder et stort udvalg af flotte kjoler hos https://www.na-kd.com/dk til favorable priser. Du kan også bestille bogen ”Pas på parforholdet” som bryllupsgave.

En kjole der understreger din personlighed

Du bør selvfølgelig kun iklæde dig en kjole, som du føler dig godt tilpas i. Er du vild med stærke farver, så kan du sagtens finde en smuk enkeltfarvet kjole eller en flerfarvet og mere vild kjolemodel. Vælg et kjolesnit, der passer til din kropstype, så den sidder flot på dig. Du kan sagtens have enten en lang eller kort kjole på til et bryllup, og den kan have korte eller lange ærmer alt efter årstiden, men igen er det et spørgsmål om bryllupskoncept, og hvordan du bedst kan møde op i en festlig og stilfuld kjole, uden at den stjæler opmærksomhed fra brudeparret. Du kender dig selv og brudeparret bedst, og derfor er vi sikre på, at du nok skal træffe et stilsikkert valg.

Back To Top