skip to Main Content

Masser af bryllupskys

Når man skal planlægge et bryllup, så er det godt at have en to-do liste over alt, hvad man skal nå, så man ikke glemmer det. Har du fx husket at skrive bryllupskys på listen? Bryllupskys bliver der jo givet masser af på selve bryllupsdagen, både i kirken eller på rådhuset og til festen bagefter, og derfor er det vigtigt, at du har en god mundhygiejne hele dagen.

Husk lige tandbørstningen

Husk tandbørstningen allerede fra morgenstunden før brylluppet. Har du været til polterabend aftenen forinden, så har du måske nok lidt tømmermænd og en lidt dårlig smag i munden, fordi du sprang tandbørstningen over, før du faldt i søvn. Nu kan du råde bod på det med en god tandpasta og effektive Tandbørster fra GUM, som giver dig frisk ånde. Dermed er du klar til at kysse din kommende ægtefælle i kirken eller på rådhuset, hvis I foretrækker en borgerlig vielse. Lægger du tandbørsten og tandpastaen i tasken, er der mulighed for at gentage tandbørstningen efter behov i løbet af dagen.

Få et ekstra flot smil til brylluppet

Jo ældre du er, når du skal giftes, jo større sandsynlighed er der for, at dine tænder er misfarvede. Det kommer med alderen, og det skyldes bl.a. de fødevarer vi spiser eller rygning. Drikker du meget kaffe, så kan dine tænder godt få en gullig farve. Men så kan du overveje at få en tandblegning hos tandlægen. Dermed er du sikret et flot hvidt smil til brylluppet, hvilket din udkårne sikkert også vil finde attraktivt. Når du har fået en tandblegning skal du passe på med at spise alt for farvede fødevarer i de første dage efter. Men du kan godt gå til en konditor og bestille bryllupskagen sammen med din udkårne, og her skal I både blive enige om bryllupskagens udseende og smag. Det er et af højdepunkterne, når bryllupskagen skæres ud og fordeles mellem gæsterne, og der er noget, som alle ser frem til at smage.

Kys er en tradition

Det er selvfølgelig en lang tradition, at brud og brudgom kysser hinanden mange gange under brylluppet. Det gælder både under vielsen, men også bagefter, når gæsterne kaster ris på brudeparret, eller når man skal have taget bryllupsfoto. Under bryllupsmiddagen bliver der holdt taler og kysset, og brud og brudgom bliver henholdsvis kysset på af kvindelige og mandlige bryllupsgæster. Brudevals, bryllupsnat og bryllupsferie bringer også mange kys med sig.

Fest til den lyse morgen

Efter lang tids corona-restriktioner er det nu igen muligt at holde bryllupsfest og feste til den lyse morgen. Der er nemlig ikke længere nogen restriktion, der siger, at festen skal slutte klokken 23. Dermed kan I vente med at danse brudevals til midnat, og så kan I ellers feste videre med jeres gæster. Skal I direkte på bryllupsrejse, så kan I jo blive kørt til lufthavnen – husk blot jeres pas og tandbørster.

Back To Top