skip to Main Content

Perfekte bryllupsgaveidéer til det aktive par

Er du inviteret til bryllup hos et af dine vennepar? Og er der tale om et par, som elsker at være aktive og bevæge sig? Så læs med her. Vi har nemlig samlet en liste over perfekte bryllupsgaveidéer til det aktive par.

Køb træningsudstyr til det aktive par

At blive gift er en kæmpe begivenhed. Som sådan skal det naturligvis fejres med pomp og pragt. Og hvilken bedre måde at gøre det på, end at give en perfekt bryllupsgave? Nu opstår spørgsmålet naturligvis om, hvad denne perfekte gave egentlig skal være. Svaret kunne være “træningsudstyr”. I hvert fald såfremt bryllupsparret er et aktivt et af slagsen, og et par som elsker at dyrke sport.

Du kan for eksempel med fordel købe en effektiv træningsbænk til parret. Her er der tale om et yderst effektivt træningsinstrument som gør det let og enkelt at træne ryg og andre dele af kroppen. Dermed holdes parret fit for fight, og konditionen ved lige. Det er da en gave der vil noget, og garanteret en som du vil blive elsket for at have givet dem.

Overvej et gavekort til en aktiv ferie

Vi har endnu en god bryllupsgaveidé til det aktive par klar til dig. Et gavekort til en aktiv sportsferie kunne nemlig sagtens vise sig at være et hit. Du kan for eksempel give dem et gavekort til en ferie i udlandet, hvor de indkvarteres på et hotel, og hvor der dagligt bydes på vandring i bjergene, sjov og spas på havet via vandski, samt hårde træningspas på cyklen i det kuperede terræn. Man kan roligt sige, at det nygifte par for alvor bliver smidt for løverne, og får pulsen op i det røde felt, med denne fremragende bryllupsgave.

Det er naturligvis ikke sikkert, at alle aktive bryllupspar ønsker at tage direkte fra brylluppet og på en aktiv rejse. Du bør derfor på forhånd sikre dig, at gavekortet kan indløses i hvert fald ét til to år frem i tiden. Så har parret rigeligt med tid til at finde ud af hvornår de vil afsted, og så kan de i stedet tage på en romantisk og fredelig bryllupsrejse først.

Back To Top