skip to Main Content

Skab et anderledes minde fra brylluppet

Der er mange, som ser deres bryllup som en af de største dage i deres liv. Ikke alene kan du forevige med billeder taget af dig og din partner og gæsterne, du kan også skabe minder på andre unikke måder. En af dem handler også om noget du kan hænge op på din væg. Læs meget mere om det nedenfor.

En “gæstebog” til væggen

Traditionelt set har mange personer haft en gæstebog ved deres bryllup. Det er en fin idé, hvor gæster kan skrive en lille hilsen. Dog kan det i flere tilfælde resultere i et minde, som du måske sjældent nyder. Måske lander gæstebogen på reolen, hvor den samler støv.

I stedet kan du overveje populære plakater, som du kan indramme og hænge op på væggen. Der findes plakater med minimalistiske hjerter. Andre har romantiske citater. Nogle plakater har måske ikke direkte noget at gøre med kærlighed, men har blot et smukt motiv.

Hele pointen er, at du kan få dine gæster til at skrive en lille note på en eller flere plakater ved dit bryllup. På den måde kan du indramme de smukke beskeder og for eksempel hænge dem op på dit gæsteværelse derhjemme.

Husk at nyde din store dag

Måske er dine mest værdifulde minder indeni dig. Der er mange brude, som stresser meget over den store dag. Det er helt naturligt. Dog anbefaler vi så vidt som muligt at blive i nuet. Hvis du mærker, at du begynder at blive stresset, kan det være en god ide at huske på, at alt nok skal gå i den sidste ende.

Du får aldrig din bryllupsdag tilbage igen. Derfor er det bedst at du lader tingene udfolde sig helt naturligt så vidt som muligt. Pyt med at alt ikke går som planlagt. Det er ikke muligt at kontrollere alt i livet. Faktisk opstår de mest mindeværdige øjeblikke oftest, når der sker ting, som vi ikke har forudset.

Måske kan du uddelegere en opgave som den nævnte med en gæstebog enten i form af en bog eller en eller flere plakater til væggen. Du får mere tid og energi til at nyde dit bryllup med din eneste ene, når du får hjælp fra andre personer. Sørg derfor for at tage imod den hjælp.

Back To Top