skip to Main Content

Klar til bryllup? Husk dette inden den store dag!

For mange par er det ultimative udtryk for kærlighed, at blive gift. Hvert år er der mange der vælger at blive gift. Alene i 2017 blev næsten 32.000 personer viet i Danmark. Er tiden ved at være kommet til dig og din partner? Så er det bare om at komme i gang med planlægningen. At blive gift er en stor begivenhed, og der er rigeligt at få styr på inden den store dag. Læs med her og følg vores tjekliste for hvad du skal have overblik over.

Book en tid hos frisøren og hårklinikken

Alt skal bare spille til perfektion til et bryllup. Også udseendet. Overvej derfor i rigtig god tid, at booke en tid hos frisøren. Så kan I sammen beslutte nøjagtigt hvilken frisure du skal have på den store dag. Har du længe overvejet at få gjort noget ved din hårpragt, så book en tid hos klinikken nordic hair i København, hvor der tilbydes hårtransplantationer, PRP-behandlinger samt rådgivning mod hårtab. Disse former for behandlinger er der stadig flere danskere der vælger at tage imod, og resultaterne er særdeles gode.

Sådan finder du de flotteste brudekjoler og jakkesæt

Det er en rigtig fornuftig idé at få styr på bryllupstøjet i god tid op til brylluppet. For mange kvinder er det nødvendigt at få syet brudekjolen efter individuelle mål. En proces der snildt kan tage mindst et par uger, hvis ikke længere. Find derfor frem til de lokale tøjbutikker i området som sælger brudekjoler, og sæt herefter en dag af til at besøge dem alle – eventuelt sammen med en veninde. Du vil hurtigt fornemme hvilke butikker der tilbyder de kjoler der tiltaler dig mest. Lav en aftale med butikken, og så kan du ellers med ro i sindet blot afhente kjolen et par dage op til brylluppet.

For mændene er det typisk en skjorte, et jakkesæt samt eventuelt en butterfly eller et slips der skal i indkøbskurven. Nogle mænd har allerede det oplagte tøj klar i garderobeskabet, men hvis man ikke har det, så er det også her en god idé at få købt det hurtigst muligt.

Back To Top