skip to Main Content

Geniale gaveidéer til det nygifte par

Bryllupper er kæmpe begivenheder, og der er meget man skal huske at få ordnet inden den store dag oprinder. Det er på denne glade dag, at det forelskede par siger ja til hinanden og foreviger deres kærlighed. Som inviteret bryllupsgæst er man derfor vidne til en meget vigtig dag, og det er derfor også essentielt, at man møder op med godt humør og en god gave til de nygifte. Men hvad skal man give parret? En god idé er at give en gave, som bidrager til den flotte indretning i det nygifte pars hjem. Mange bryllupspar har netop købt bolig og har derfor hus og have at se til. Så hvorfor ikke give dem en gave, der pynter i boligen? Her giver vi dig råd til, hvilke gaver du kan give bryllupsparret.

Plakater er et hit

Blandt de oplagte bryllupsgaver kan nævnes flotte Plakater, som du blandt andet kan købe hos webshoppen Dear Sam. Her kan du vælge mellem plakater i et væld af kategorier. Fra plakater med abstrakte motiver, til udgaver med mode, natur og landskab samt med vintagemotiver. Du kender sikkert bryllupsparret indgående og ved derfor, hvad de interesserer sig for. Så hvorfor ikke købe en plakat med et motiv der matcher deres interesser og passioner? Det er opskriften på den mest personlige og ikke mindst perfekte bryllupsgave!

For at det ikke skal være løgn, så kan du også gøre plakaten endnu mere personlig. Flere steder online kan du nemlig selv designe plakatens motiv. Du kan således f.eks. vælge at uploade et af de billeder, du har liggende af bryllupsparret, og efterfølgende modtage det i plakatform med posten. Så er det bare om at få det indrammet og give det som gave til det nygifte par. De vil elske dig for det.

Overvej en plante

Endnu en god gaveidé er en plante. Det lyder måske ikke af så meget, men det er i den grad et anderledes minde, og symbolikken er afgørende. For hvis du f.eks. giver det nygifte par et stort træ til deres nye hus og have, så kan det plantes og stå for eftertiden som et mindesmærke fra bryllupsdagen. Det er endnu et eksempel på en yderst personlig og meningsfuld gave.

Møbler og andet godt til det nygifte pars bolig

Der er som nævnt en del par, der vælger at blive gift kort efter de har købt bolig. Derfor er det typisk en god idé at give møbler, lamper og andre boligindretningsartikler til nygifte par. Ofte står de nemlig og mangler det, og vil derfor blive meget glade for disse typer af gaver.

Til tider er det dog svært at afkode, hvilke slags møbler og boligindretningsartikler bryllupspar egentlig ønsker. I de tilfælde kan en knap så personlig bryllupsgave komme på tale, nemlig gavekortet. Giver du et gavekort med nok penge til at købe masser af møbler, så vil de fleste bryllupspar dog alligevel blive glade. Boligen skal trods alt indrettes, og det koster kassen. Et økonomisk tilskud til formålet vil derfor garanteret blive værdsat.

Back To Top