skip to Main Content

Bryllup i andre lande

Bryllupper er historisk set en stor begivenhed i alle lande, og gennem tiden har der udviklet sig rigtig mange sjov og specielle skikke fra land til land. Nogle kunne vi måske tage med over til vores egen tid og vort eget land, mens andre godt må blive i historien og i det land, hvor de kommer fra. Mange af de gamle skikke lever i bedste velgående rundt omkring. Her er nogle eksempler.

  • Spis af toilettet. Er du til bryllup i Frankrig, kan du måske godt få lidt kvalme, når du ser et brudepar udføre en særlig fransk tradition; de spiser nemlig chokolade af en toiletkumme og drikker champagne til. I øvrigt en skik, som er ført videre i en berømt japansk restaurant, hvor folk med glæder spiser af toiletkummer.
  • Porcelæn på gulvet. I Tyskland har man fra gammel tid smidt porcelæn på gulvet ved bryllupsfesten. Det holder onde ånder væk – hvis man ellers tror på dem.
  • Spis så du revner. Sådan er det på Mauritius, hvor man fra gammel tid har vist sin velstand ved at spise meget og være tyk. Så inden brylluppet skal bruden spise sig tyk og rund og på den måde udstråle sundhed og rigdom.
Back To Top